شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط
نظارت کارشناسان سلامت محیط در پخت و توزیع نذورات ماه محرم
با توجه به فرا رسیدن ایام محرم و صفر و برگزاری مراسم عزاداری در شهرستان کنترل عوامل محیطی به منظور حفظ و ارتقای سلامت عزاداران حسینی انجام می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی، نظارت مستقیم سلامت محیط بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در مساجد و هیات ها به ویژه نظارت بر تهیه و توزیع نذور در آیین های عزاداری به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای مرتبط با آب و غذا، بویژه بیماریهای عفونی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشدکه هر سال مورد توجه کارشناسات سلامت محیط قرار می گیرد.
در این ایام با توجه به خطر بیماری دنگی، نحوه تهیه و توزیع نذورات، محل طبخ نذورات، سلامت مواد در شرایط بهداشتی، فرایند بسته بندی از نکات حائز اهمیت در سلامت عموم جامعه است.
لازم بذکر است کارشناس آموزش و ارتقاء سلامت به همراه کارشناسان سلامت محیط در آموزش سلامت عزاداران حسینی حضور دارد.